Dnes má zákazník neomezené možnosti výběru jakéhokoli zboží pro svůj dům. Při návštěvě naší vzorkovny v Praze nebo Brne si určitě každý povšimne nabízeného sortimentu dveří nejrůznějšího provedení a účelu. Je zde zastoupen velký počet vchodových, interiérových i speciálních dveří. Zákazník si jen musí umět správně vybrat.

Naše výroba se snaží v první řadě vyhovět požadavkům zákazníků, přihlédnout k požadavkům dnešní doby a teprve až pak přistoupit k navrhování designu výrobku s ohledem na nejrůznější varianty použití toho či jiného materiálu.

Při nákupu vchodových nebo interiérových dveří pro vlastní dům nebo byt si zákazník přeje takový výrobek, který dokonale doplní interiér a zároveň bude spolehlivě fungovat. Neméně důležitá pozornost je věnována i ceně zboží, a proto naše firma hledá varianty, s jejichž pomocí lze vyrábět levnější výrobky, aniž by to poškodilo jejich estetické a funkční kvality.

Výroba dveří plně automatizuje proces výroby výchozího zboží za účelem zvýšení kvality výrobků (interiérové dveře, vchodové dveře) a snížení jejich ceny, zavádí nové technologie a využívá přitom kvalitní výchozí materiál.

Výroba dveří ERKADO je vybavena moderním zařízením, ve firmě jsou zaměstnáni opravdoví profesionálové svého oboru, kteří nebudou nikdy nabízet kupujícímu zboží podřadné kvality, byť za minimální cenu.